Sjove rejseberetninger

Utrolige historier fra vor underlige verden

 

yoyo-mama.jpg (43973 bytes)

 

Som globetrotter udsættes man fra tid til anden for en serie underlige hændelser, der bidrager til at sætte verdens mangfoldighed i relief. Folk andre steder end i Danmark tænker så markant anderledes end os, at man en gang imellem må tvivle på, om vi overhovedet befolker den samme planet. Men det er trods alt derfor, man rejser, og er det ens vildeste ambition kun at opleve folk, der er ligesom en selv, skal man nok ikke tage på ferie længere borte end Harzen, Sverige eller Den Jyske Vestkyst. Selv der kan kulturchokket være for stort for de totale tryghedsnarkomaner.

Især Indien og Bangladesh er i særklasse, hvis man vil hente "underlige" beretninger, men også resten af Asien, Vestafrika, Papua New Guinea og de indianske dele af Latinamerika er godt med, hvilket mine små, men aldeles sandfærdige beretninger vidner om. Det er ganske unødvendigt at pynte på historierne, for virkeligheden overgår i den grad fantasien.

Flere af historierne har allerede været publiceret i de trykte medier; andre er blot rejsebreve sendt hjem til Danmark, mens jeg har været på rejse. Brug linkene til venstre, og nyd et forfriskende pust fra vor (vid)underlige verden eller blot som en glimrende intro til mine diasshows.

Og for en god ordens skyld: Alle beretninger og fotos på www.cqj.dk er © Claus Qvist Jessen og må ikke gengives nogen steder, hverken elektronisk eller skriftligt, uden min skriftlige tilladelse.

 

button12.jpg (5359 bytes)