Rejseforedrag ad libitum

 

varanasi-shave.jpg (53397 bytes)

 

Bortset fra at rejse selv er noget af det mest inspirerende at høre om andres oplevelser og lade drømmene slå smut henover udlængslens indre globus. Det trækker heller ikke fra, når billedsiden er herligt professionel, kvaliteten er i top, og der er masser af natur, historiske vingesus og menneskelige sug i maven. Hovedparten af mine diasshows er efterhånden blevet digitale, godt hjulpet af det faktum, at jeg de seneste fem år stort set kun har rejst med digitalt grej. Alligevel er der enkelte analoge diasshows tilbage, lidt fordi at jeg først ret sent konverterede til det 21. århundrede. Hvorfor? Fordi den analoge billedkvalitet stadig er de digitale fotos overlegen, men kors hvor er det besværligt, så alle de nyere shows er altså digitale, og resten er i gang med at blive digitaliseret pr scanner.

De fleste af mine digitale foredrag omfatter 250-400 sirligt udvalgte billeder og har (afhængig af mængden af spørgsmål) normalt en varighed af 1½-2 timer. For en mere detaljeret beskrivelse af de enkelte foredrag, se links til venstre.

Mht. præsentationen er mit hovedsprog naturligvis dansk, men der er ingen problemer, hvis I vil have det på engelsk i stedet. De fleste andre sprog kniber det lidt mere med på flydende plan, men hårdt presset kan jeg nok finde ud af noget på spansk, tysk eller sågar fransk, men I ikke skal regne med obskure mirakler på hverken russisk, bahasa indonesia eller papua-pidgin.

Uanset sproget forsøger jeg at gøre foredragene så engagerede, intensive, humoristiske, informative og underholdende som overhovedet muligt. Rejseoplevelser skal fortælles, så de tilhørere, der har udlængsel, får lyst til at rejse hen til Langtbortistan, mens de, der ikke har det, føler, at de har været der. Oveni bærer mine foredrag et vist præg af min ikke-eksisterende, politiske korrekthed. Historierne fortælles, så en spade er en spade, og en skovl er en skovl, og der er rigeligt med brænde til en livlig debat, hvilket kan bekræftes af en lang række tilfredse "kunder", lige fra foreninger og folkeskoler til caféer, aftenskoler, højskoler og (godt for udlængslen!) fængsler.

Har I brug for yderligere informationer eller referencer, sker dette lettest ved at sende mig en mail. Har I brug for bestemte billeder eller ubestemte appetitvækkere, findes masser af inspiration i mit fotoarkiv.

 

button12.jpg (5359 bytes)